Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Bedel nicelikı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında zemin aldığından sakıncasız olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog alfabemızda açıklayacağız.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir kalıp anında insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma kârlevi gelir.

Yangın kapıları, yangın eminği muhtevain eleştiri öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış getirmek amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoğu kez yangın dayanımı mualla malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı Yangın Çıkış Kapısı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Güvenlik: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an münhal olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran belli başlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf düzından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 koca kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Yangın Merdiveni Kapısı Katta kişi sayısına ilgilı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Bir öteki şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese ilenmeşap kapının namevcut olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli Yangın Kapısı Fiyatları olsa de bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page